Engine troubles

All about the program
Post Reply
Urbi
Posts: 2
Joined: 04 Jun 2019, 15:44

04 Jun 2019, 15:48

Hi, I`m new to this great program, but I found, that if I choose to pick thumbnails automatically, than save and than "start" to process this vid (with animation enabled) it will not do animation. If I restart program and just hit start without hand selection of thumbs, it will create web animation (webm) just ok.

Also when I choose ultimate engine, after "start" button, program will make nothing. (my status is silver)

Thank you for help!
David
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 655
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

09 Jun 2019, 05:39

Hi,
Also when I choose ultimate engine, after "start" button, program will make nothing.
Could you please provide more details?
Urbi
Posts: 2
Joined: 04 Jun 2019, 15:44

10 Jun 2019, 08:59

Now I first make animation in automatic process and than I reload vid file again and make another static sheet with selected thumbs, but can be nice to have it done in just one job.

Anyway, thanks for great program!
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 655
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

27 Jul 2019, 19:04

Hi,

VTM 13.0.0.0 can animate when shots were chosen manually, BUT only when animated slot is not chosen in Choose shots manually interface.
In other words, you can select all shots manually expect of the animated one. It should remain empty in Choose shots manually interface.
Otherwise animation is not created.

I will try to avoid such confusion in next versions of VTM.
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 655
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

05 Oct 2019, 16:16

Please check.
VTM 13.0.0.1 is released.
Post Reply